Ramazan Ayının lezzetleri Kiliza’da
İFTAR MENÜSÜ
Günün Çorbası
İftariye Tabağı
Tulum Peyniri, Tereyağı, Bal, Kaymak, Zeytin
Hurma, Reçel, Bahçe Salata
Ara Sıcaklar
Fındık Lahmacun,Fındık
İFTAR MENÜSÜ
Günün Çorbası
İftariye Tabağı
Tulum Peyniri, Tereyağı, Bal, Kaymak, Zeytin
Hurma, Reçel, Bahçe Salata
Ara Sıcaklar
Fındık Lahmacun,Fındık
Adana Kebap Urfa Kebap Kuzu Ciğer Şiş
Köfte Dana Lokum Dana Biftek
Kuzu Şiş Şaşlık Kaski Kaburga
Fındık Lahmacun Fındık
Tarihi zenginliği ve coğrafi konumuyla ülkemizin en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Gaziantep, yemeklerinin çeşitliliği ile Türk Mutfak Geleneğini renklendiren
Sadık Ayhan İpek
Türk mutfağı içinde özel bir yere sahip olan Hatay mutfağı yakın zamanlara kadar bu özelliğini korumasına
Türkiye’nin hemen her şehrinde olduğu gibi Kilis ilinin de kendine has yöresel lezzetleri bulunmaktadır. Sebze yemeğinden et yemeğine, salata çeşitlerinden
Kilis mutfağı kendine has yemekleriyle zengin bir yapıya sahiptir. Yemekler, “günlük pişen yemekler” ve “özel günlerde yapılan yemekler” olmak üzere